Get inspired

Blogs & cases​

Get inspired! Op deze pagina verschijnen blogs en cases om jou te informeren en inspireren. Benieuwd wie wij zijn, wat we precies doen en wat we kunnen betekenen voor jouw event? Lees dan hier de nieuwste blogposts en cases.

Event trends voor 2023

Nu het einde van 2022 inzicht is en 2023 om de hoek staat, is het een goed moment om vooruit te kijken naar het komende jaar. In dit artikel delen we 4 event trends voor 2023. Benieuwd wat de evenementenbranche te wachten staat?

Lees verder »

Case | Welkoop GOUD & FOUT Festival

Voor het Welkoop GOUD & FOUT Festival mochten wij het uitnodigingstraject, de eventwebsite en de virtuele photobooth verzorgen. Benieuwd hoe we deze toffe opdracht hebben uitgevoerd? Lees dan snel verder!

Lees verder »

Vier voordelen van ONlive Event Registratie

Deelnemersregistratie is een belangrijk aspect van een evenement. Het is de eerste interactie die je met de deelnemers hebt voorafgaande het evenement. Je wil daarom dat het registratieproces gebruiksvriendelijk is en soepel verloopt.

Lees verder »

Case | FNV Congres 2022

Op 12 en 13 april vond het FNV Congres 2022 plaats. ONlive Event mocht het FNV Congres 2022 ondersteunen middels diverse tools. Er werd een custom registratie met eventwebsite opgezet. Ook was het event online te volgen via de livestream op het ONlive Eventplatform.

Lees verder »

Wij zijn (ON)live

Wij zijn (ON)live! Eerder kondigden we via onze social mediakanalen aan dat onze nieuwe website live staat. Dat is natuurlijk groot nieuws! In deze en de komende blogposts vertellen we je graag meer over ONlive

Lees verder »

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste berichten

Stel hier je vraag

Stel hier je vraag


Plan een demo

Plan een demo