Maak jouw evenement compleet met de virtuele photobooth

Maak jouw evenement compleet met de virtuele photobooth

De virtuele photobooth is dé tool om de bezoekers van je evenement te verassen en de beleving compleet te maken. De virtuele photobooth is een leuke en creatieve toevoeging voor live, online en hybride evenementen. In deze blog lees je meer over hoe de virtuele photobooth werkt en hoe de photobooth bij kan dragen aan jouw evenement.

Zo werkt de virtuele photobooth

De virtuele photobooth is voor ieder evenement geschikt en wordt op maat gemaakt voor elk evenement. Deelnemers van een online of hybride evenement kunnen met de camera van hun laptop of telefoon een foto, GIF of Boomerang maken. De photobooth biedt de mogelijkheid om foto’ en video’s te bewerken met filters, stickers en kaders. De foto’s zijn vervolgens direct zichtbaar in de online galerij en deelbaar op social media. Dé platforms waar jouw bezoekers zich bevinden.

De photobooth werkt in elke browser en er is geen app nodig. Voor live evenementen is het bijvoorbeeld mogelijk QR-codes te maken die verwijzen naar de link van de photobooth. Dit maakt de photobooth eenvoudig en laagdrempelig in gebruik. Gebruik de virtuele photobooth op live evenementen, of integreer de photobooth in je online eventplatform.

Branding

De gehele foto-ervaring is af te stemmen op de huisstijl van het evenement. Denk hierbij aan fotokaders en stickers. In totaal zijn er 5 fotokaders en 10 stickers inbegrepen. Door de virtuele photobooth in de huisstijl vorm te geven, draagt dit bij aan de branding van jouw evenement. Bovendien is het design 100% uniek. Verder heeft de photobooth een onbeperkt aantal gebruikers en zijn er 5000 foto’s inbegrepen. Hieronder vallen ook de eventuele boomerangs of GIFs.

De foto’s weergeven

Haal alles uit de virtuele photobooth met een mozaïek weergave. Hiervoor worden alle foto’s van het evenement verzameld om één indrukwekkend groot geheel te creëren, zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Met de mozaïek weergave creëer je saamhorigheid en versterk je de zichtbaarheid van jouw evenement. Een andere mogelijkheid is om de foto’s te delen via een livestream. Stream je galerij met foto’s op elk scherm, van elk formaat, waar je maar wil. De slideshow van foto’s zorgt voor een dynamische weergave.

Kortom, de virtuele photobooth kan op elk evenement van toegevoegde waarde zijn! Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten!