Virtuele photobooth in het kort

Creatieve en virtuele interactie

Maak jouw event compleet met de virtuele photobooth. Deelnemers van een online, hybride of live event maken een foto, GIF of Boomerang met de camera van hun laptop of telefoon.

Branding

De photobooth heeft een onbeperkt aantal gebruikers en de gehele foto-ervaring is af te stemmen op de huisstijl van het event. Denk hierbij aan fotokaders en stickers. 100% white-label.

Delen op social media

Deel eenvoudig de foto’s en video’s direct op social media. Dé platforms waar jouw bezoekers zich bevinden. Alle foto’s worden automatisch geüpload naar jouw eigen galerij. 

1
foto's inbegrepen
1 %
Uniek design

Verras jouw publiek met deze creatieve virtuele ervaring!

Geschikt voor elk apparaat

De photobooth werkt in elke browser en er is geen app nodig! Het is eenvoudig te integreren in online platforms, zoals bijvoorbeeld het ONlive Event platform.

Unieke achtergronden met ai

Verbaas je bezoekers met Artificial Intelligence achtergronden. Laat ze kiezen uit unieke achtergronden die passen bij het thema van jouw event. Let the magic happen zonder green screen.

live streaming

Deel de foto's via een livestream voor je online bezoekers. Stream je galerij op elk scherm, van elk formaat, waar je maar wil. De slideshow van foto's zorgt voor een dynamische weergave.

Mozaïek weergave

Haal alles uit de photobooth met een unieke visualisatie. Creëer saamhorigheid en versterk de zichtbaarheid. Van alle individuele foto's wordt één grote foto gemaakt, zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo.

Prijs

Virtuele photobooth

1250,-
  • 5 fotokaders
  • 10 stickers
  • 5 Artificial achtergronden
  • 5.000 foto's of video's
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • Vormgeving in huisstijl