Verras je deelnemers met een creatieve virtuele ervaring

Een echte musthave om jouw (zakelijke) evenement uniek en onvergetelijk te maken. 

De virtuele photobooth in het kort

Creatieve en virtuele interactie

Maak jouw evenement compleet met de virtuele photobooth! Deelnemers maken een foto, GIF of Boomerang die ze vervolgens bewerken met gethematiseerde kaders en stickers. 

Branding

De gehele foto-ervaring stemmen we af op de huisstijl van het evenement. Het design is uniek en zo is de virtuele photobooth een echte eyecatcher om je deelnemers mee te verassen. 

Social media sharing

Alle foto’s worden automatisch geüpload naar jouw eigen galerij. Daarnaast delen deelnemers eenvoudig hun  foto’s en video’s direct op social media.

1
foto's inbegrepen
1 %
Uniek design

Zo gebruik je de virtuele photobooth

De virtuele photobooth is een unieke aanvulling voor zowel live als hybride evenementen. Deel de QR-code op verschillende manieren met je deelnemers. Bijvoorbeeld op grote borden of beeldschermen. Deelnemers scannen de QR-code en komen in de volledig gethematiseerde photobooth. Vanaf dan is het lachen in de camera en de foto, GIF of Boomerang wordt gemaakt!  

Geschikt voor elk apparaat

De photobooth werkt in elke browser en er is geen app nodig! Het is eenvoudig te integreren in online platforms

Unieke AI achtergronden

Deelnemers hebben keuze uit unieke Artificial Intelligence  achtergronden die passen bij het thema van jouw evenement. 

Foto's livestreamen

Stream je galerij op elk scherm, van elk formaat, waar je maar wil. De slideshow van foto’s zorgt voor een dynamische weergave.​

Mozaïek weergave

Creëer saamhorigheid en versterk de zichtbaarheid. Alle individuele foto’s vormen samen één grote foto zoals bijvoorbeeld een logo.

De virtuele photobooth in actie

[elementor-template id="2560"]