Vier voordelen van ONlive Event Registratie

Vier voordelen van ONlive Event Registratie

Deelnemersregistratie is een belangrijk aspect van een evenement. Het is de eerste interactie die je met de deelnemers hebt voorafgaande het evenement. Je wil daarom dat het registratieproces gebruiksvriendelijk is en soepel verloopt. Bij ONlive Event bieden we een deelnemersregistratietool die zorgt voor een op maat gemaakte registratie-ervaring voor je deelnemers. Er zijn veel mogelijkheden binnen deze registratietool die onder andere registratiestress voorkomen. In deze blogpost delen wij vier voordelen van ONlive Event Registratie.

Voordeel 1: Onbeperkt aantal deelnemers

Met een ONlive Event Registratie kunnen zoveel deelnemers zich registreren als jij wil. We bieden onbeperkte registraties waardoor je je dus geen zorgen hoeft te maken over extra kosten die in rekening worden gebracht voor extra deelnemers. Of er nu 100, of meer dan 1000 deelnemers voor jouw evenement zijn, dat maakt voor de prijs niks uit!

Voordeel 2: Onbeperkte voorwaardelijke opmaak

Wij maken het registratieproces dynamisch met behulp van voorwaardelijke opmaak. Hierdoor past het registratieformulier zich aan op basis van de informatie die de registrant invult. Dit is voornamelijk erg waardevol als je hybride evenementen organiseert en het volledige registratieproces aan wil passen voor je virtuele en live deelnemers. Daarnaast is voorwaardelijk opmaak handig wanneer je voor verschillende registratietypes een eigen registratieroute wil hebben. Kortom, we kunnen het gehele registratieproces op maat maken zodat registranten alleen de gegevens invullen die daadwerkelijk voor hen van toepassing zijn. 

Voordeel 3: Keuze uit 18 soorten vragen

In het registratieformulier kunnen we verschillende vraagtypes toepassen. Van een enkele tekstregel, tot meerdere tekstregels en van selectievakjes tot een drop-down menu. Het is zelfs mogelijk om een bestand te uploaden, zoals bijvoorbeeld een profielfoto. Je hebt dus zelf volledig in de hand hoe de deelnemers bepaalde gegevens invullen.

Voordeel 4: Persoonlijk programma samenstellen

Naast dat je deelnemers vraagt naar de standaardpersoonsgegevens is het binnen een ONlive Event Registratie mogelijk dat de deelnemers hun eigen programma samenstellen. Met de sessiekiezer kunnen deelnemers aangeven welke break-outsessies zij bij willen wonen. Wanneer er een beperkte capaciteit is bij een sessie, is het mogelijk om een melding te plaatsen wanneer de sessie vol zit. Verder kan een deelnemer niet meerdere sessies kiezen die binnen hetzelfde tijdslot vallen, wel zo handig toch?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die ONlive Event biedt op het gebied van deelnemersregistratie? Klik dan hier.

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten!