Wij zijn (ON)live

Wij zijn (ON)live!

Eerder kondigden we via onze social mediakanalen aan dat onze nieuwe website live staat. Dat is natuurlijk groot nieuws! In deze en de komende blogposts vertellen we je graag meer over ONlive Event en onze event tools. Benieuwd wie wij zijn, wat we precies doen en wat we kunnen betekenen voor jouw event? Lees dan snel verder! 

Over ONlive Event

ONlive Event is onderdeel van Bijman Audiovisueel. Al meer dan 25 jaar verzorgt Bijman licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Wij zijn continu bezig met innovatie. Zo is het ONlive Eventplatform tot stand gekomen en beschikbaar gesteld voor de Nederlandse markt.  

ONlive Event gelooft in de kracht van verbinding en interactie bij (online) events. We streven ernaar op een vernieuwende manier de verbinding en interactie tussen live en online een boost te geven. ONlive Event biedt verschillende mogelijkheden om online en hybride events neer te zetten voor een grote doelgroep. Van een eventplatform tot event registratie, en van live interactie tot een virtuele photobooth. Vormgegeven in de gewenste huisstijl dragen de event tools bij aan een complete digitale ervaring. ONlive Event voegt niet alleen waarde toe aan online en hybride event, maar ook aan live events. 

ONlive Eventplatform
ONlive Event Interaction
Event registratie
Virtuele photobooth

Naast dat iedere event tool een op zichzelf staand product is, werken ze ook goed in combinatie met elkaar. Zo zijn de mogelijkheden voor interactie en de virtuele photobooth eenvoudig te integreren in het eventplatform. Tot slot is het eventplatform uitbreidbaar met extra modules om meer waarde toe te voegen aan jouw event. Denk bijvoorbeeld aan een netwerkmogelijkheid of virtuele sponsorstands. Zo creëren we een event dat nauw aansluit bij jouw wensen. 

Bekijk onze website voor meer informatie en houd onze blog in te gaten. Binnenkort verschijnen er nog meer informatieve posts over de verschillende event tools. Wij inspireren je graag! 

Meet the team van ONlive Event

Het team van ONlive Event bestaat uit Josine en Caroline. Samen dragen zij zorg voor de events waarbij het eventplatform, een registratie, de interactie tool en/of de virtuele photobooth aan te pas komen. Heb je vragen over onze event tools, of wil je graag meer informatie? Dan weet je nu met wie je contact op neemt! 

Josine Kamperman

Josine Kamperman
Project manager
“Ieder event uniek maken met onze event tools! Dat zie ik als een een leuke uitdaging.”

Caroline Verhoef

Caroline Verhoef
Online event producer
“Het is onwijs gaaf om op een event te zien hoe alle details samen komen en de gehele beleving klopt.”

Let’s connect!

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten!