Het eventplatform voor online en hybride events

Het ONlive Eventplatform, de online omgeving voor online en hybride events

In onze vorige blogpost stelden we ONlive Event en het team aan je voor. De komende blogposts lichten we onze event tools graag toe om je te informeren en inspireren. Allereerst het ONlive Eventplatform, dé online omgeving voor online en hybride events waarmee een groot (online) publiek wordt bereikt. Het platform biedt vele mogelijkheden en wordt volledig opgemaakt in de huisstijl van jouw organisatie. In deze blogpost lees je hoe we een eventplatform op maat maken voor ieder event.

Een uniek eventplatform passend bij jouw event

Het ene event is groter dan het andere, daarom maken wij bij ONlive Event onderscheid tussen een uitgebreid platform met meerdere sessiepagina’s of juist een eenvoudiger platform met één livestream-pagina. We leggen je graag uit wat het verschil is.  

Voor de kleinere events is er het ONlive Lite eventplatform. Dit platform is geschikt voor online of hybride events met één livestream. ONlive Lite bestaat uit een eventwebsite met een homepagina, een registratiepagina en een livestream-pagina met chatfunctie. Verder zijn er twee mailings inbegrepen en ontvang je na afloop van het event de analytics.

Organiseer je een groter event met meerdere subsessies? Dan is een uitgebreider platform met extra pagina’s geschikt. Een uitgebreider platform bestaat uit een homepagina, een registratiepagina met sessiekiezer en meerdere sessiepagina’s met een chat. Daarnaast beschikt dit platform over een sponsorpagina en een netwerkmogelijkheid. Tot slot zijn er twee mailings inbegrepen en ontvang je na afloop van het event de analytics.

Beide type platforms zijn uitbreidbaar met waardevolle extra’s. Wil je meer informatie en details over de twee verschillende eventplatforms? Bekijk dan onze website!

Van idee tot uitvoering

Wanneer je al een idee hebt hoe jouw online event eruit komt te zien, gaan we samen in gesprek om je wensen te bespreken. Vervolgens kijken we welk platform het beste past en hoe we het platform gaan vormgeven. Heb je nog geen idee hoe je online event eruit komt te zien? Geen paniek, wij helpen je! Allereerst geven we een demo om je alle mogelijkheden te laten zien en zo ontdekken we samen hoe we jouw online event tot een succes maken. Na het bespreken van de wensen gaan we aan de slag om het eventplatform te maken. Tussentijds houden we nauw contact en is er ruimte voor feedback om ervoor te zorgen dat het aan de verwachtingen voldoet.

Alle voordelen op een rijtje

Het ONlive Eventplatform heeft vele voordelen, een aantal heb je misschien al hiervoor gelezen, maar we zetten ze graag allemaal voor je op een rijtje!

  • Beschikbaar op alle devices
  • Vormgegeven in jouw unieke huisstijl
  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • Gepersonaliseerde content
  • Verbinding tussen live en online staat centraal
  • Uitbreidbaar met waardevolle extra’s

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten!