Hoe creëer je interactie op een evenement?

Hoe creëer je interactie op een evenement?

Interactie op een evenement is een belangrijk aspect, daarom staat deze blogpost in het teken van het creëren van interactie en het vergroten van de betrokkenheid tijdens live, online en hybride evenementen. Ben je opzoek naar nieuwe ideeën om tijdens jouw evenement de interactie en betrokkenheid te vergroten? Lees dan snel verder en maak kennis met ONlive Event interaction.

Het belang van interactie

Allereerst leggen we je graag uit waarom interactie zo belangrijk is tijdens je evenement. Eén van de redenen herken je misschien wel: het publiek laat niet snel uit zichzelf van zich horen. Daarom is het van belang dat je dit stimuleert en je het publiek uitdaagt actief mee te denken of doen. Daarnaast zorgt interactie ervoor dat je de aandacht van het publiek vasthoudt. Wanneer de betrokkenheid hoog is, blijft de boodschap ook nog eens beter hangen. Er zijn verschillende manieren van interactie, namelijk interactie tussen spreker(s) en publiek, maar ook tussen het publiek onderling. Voor beide vormen van interactie biedt ONlive Event mogelijkheden. Of je nu een live, online of hybride evenement organiseert, wij hebben de tools om passief publiek te veranderen in actieve deelnemers.

Interactie tijdens een live evenement

Verzamel waardevolle input met de verschillende soorten polls van ONlive Event Interaction. Denk hierbij aan meerkeuzepolls, beoordelingsvragen, open polls voor feedback, wordclouds of een quiz. Deelnemers van het evenement kunnen eenvoudig hun stem uitbrengen door een QR-code te scannen en hoeven dus geen app te downloaden! Als organisator heb je de mogelijkheid om achter de schermen de polls te monitoren en te beheren.

Interactie polls live evenement

Interactie tijdens online en hybride evenementen

Naast dat de polls van ONlive Event Interaction geschikt zijn voor live evenementen, zijn ze ook eenvoudig te integreren in een eventplatform van online of hybride evenementen. Zo kunnen online deelnemers de livestream volgen en tegelijkertijd hun stem uitbrengen. Verder is er binnen het ONlive Eventplatform een netwerkmogelijkheid met 1-op-1 meetings. Hiermee stimuleer je de deelnemers om onderling interactie op te zoeken. Op zoek naar meer informatie? Bekijk hier de ONlive Event Interaction mogelijkheden of neem contact met ons op en plan een demo!

Interactie online evenement

Volg onze social mediakanalen en blijf op de hoogte van de nieuwste berichten!